C.R. (Charlotte) van Zuilekom, LLB

Jurist

E-mail: cvanzuilekom@catchlegal.nl

Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht is Charlotte de master Staats- en Bestuursrecht gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels zit ze in de afrondende fase van haar studie waarin ze zich richt op het schrijven van haar masterscriptie.

Charlotte is evenwel geen onbekende; voordat ze als jurist bij ons aan de slag is gegaan, heeft ze hier stage gelopen. Vanaf dag 1 heeft zij direct onderdeel uitgemaakt van ons team. Sindsdien weten we niet beter dan dat Charlotte hoort bij Catch Legal.
Charlotte is een veelzijdige, creatieve en actieve jurist. Zij heeft zich tijdens haar master gespecialiseerd in het algemeen én ruimtelijk bestuursrecht en het wordt tijd die kennis in de praktijk toe te passen. Vanwege haar aandacht voor details staan zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij Charlotte hoog in het vaandel. Tezamen met haar behulpzame en persoonlijke benadering kun je bij haar op een toegewijde samenwerking vertrouwen.

Charlotte is lid van de Jonge Vereniging voor Bestuursrecht (Jonge VAR) en de Studievereniging voor Publiekrecht te Amsterdam.

Opleiding
Master Staats- en Bestuursrecht, Universiteit van Amsterdam (heden)
Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit Utrecht

Blogs
Het PAS beoordeeld, 23 november 2018
Dakterrassen in stedelijk gebied, 17 oktober 2018