Vraag op maat

Wij weten dat geen zaak hetzelfde is. Heeft u een specifieke vraag of een specifiek probleem dat een op maat gemaakte oplossing vereist? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.
Portretten-CL2021-23

mr. Jet de Graaf

Senior jurist en directeur

Samenwerken

“Sommige problemen gaan alle kaders te buiten, dan is persoonlijk advies de basis.” – Jet
Soms ontstaan er situaties die speciale aandacht nodig hebben om een gewenste uitkomst te bereiken. Ook kan het zijn dat u meerdere wensen heeft of een duurzaam samenwerkingsverband aan wilt gaan, bijvoorbeeld voor begeleiding bij meerdere ontwikkelingen of een aantal bouwprojecten.

Wij willen graag anders zijn dan de rest. Daarom is geen vraag ons te gek en bent u altijd welkom, zowel telefonisch als bij ons op het kantoor. We gaan graag met u om tafel en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We bespreken uw wensen, uw problemen en bouwen samen aan een strategie om op basis daarvan als team resultaat na te streven.

Onze juristen zijn prettige gesprekspartners en gespecialiseerd in bijna alle facetten van het bestuurs- en omgevingsrecht. Wij weten dat de drempel tot het inwinnen van juridisch advies soms best hoog kan zijn. Die drempel proberen wij weg te nemen door dicht bij onze cliënten te staan en transparant te werken. Elke vraag verdient aandacht. Wij staan voor u klaar.

Meer informatie

Dat niet elke situatie hetzelfde is weten wij door jarenlange ervaring in juridische advisering. Het kan daarom prettig zijn om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn en op welke punten ons advies een aanvulling is op uw plannen of problemen. Het is begrijpelijk dat u stappen zelf wilt ondernemen of kennis hebt van zaken, waardoor het adviestraject minder intensief hoeft te zijn. Daarom maken wij graag een pakket op maat voor u, waarin wij samen met u vastleggen waar wij inspringen en waar u de ruimte krijgt om zelf aan de slag te gaan. U bepaalt hoe intensief de begeleiding is en u heeft de touwtjes in handen. Dat kan voor u een flinke kostenbesparing betekenen.

Maar ook wanneer u juist behoefte heeft aan een partner die alle zorgen uit handen neemt en daarmee vooruitloopt op problemen die u nog niet had voorzien, zijn wij graag uw steun en toeverlaat. Onze cliënten waarderen onze loyaliteit, die niet stopt na het afronden van de zaak. Wij blijven geïnteresseerd en houden u op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen bij u in de buurt. Als wij daarmee uw wereld een stukje makkelijker maken, doen wij dat graag.
Wij brengen vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u uit. Geen standaard gegenereerde prijsopgave maar persoonlijk. Onze juristen kijken naar uw situatie, schatten de kansen in en maken een volledige afweging hoeveel tijd dat gaat kosten. Dat kunnen wij door onze ervaring snel en in duidelijke taal. Dat vinden wij eerlijk en transparant naar u toe, maar ook naar onszelf. U zult daarom ook een beschrijving van de werkzaamheden terugvinden in de offerte en waarom wij denken dat die werkzaamheden plaats moeten vinden. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, wel zo netjes.

Persoonlijk contact is wat wij belangrijk vinden, daarom bieden wij altijd de gelegenheid om samen door de procedure te lopen. Zo worden onduidelijkheden weggenomen en misverstanden voorkomen.
Catch Legal