Externe inhuur

Dossierovername 

In tijden van drukte kunt u dossiers aan ons uitbesteden om deze namens uw organisatie te behandelen. Onze juristen springen tijdelijk bij om te voorkomen dat uw organisatie, afdeling of team overbelast raakt. Of het nu gaat om een handjevol dossiers, tientallen of zelfs honderden. Het maakt ons niet uit. U kunt de behandeling ervan flexibel aan ons uitbesteden. Wij schakelen snel en voorkomen dat een achterstand ontstaat of werken bestaande achterstanden op korte termijn voor u weg. Het behandelen van dossiers doen wij vanuit ons kantoor óf bij u op locatie. 

Ook de procesvertegenwoordiging in de uitbestede dossiers kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen u vertegenwoordigen van bezwaar tot hoger beroep. 

Ontwikkelen van regelgeving 
Hoewel het niet het meest spannende onderwerp is, vormt regelgeving de basis voor elk optreden van een overheidsorganisatie. De bevoegdheden, de wijze van besturen en de regels over het besturen: Het is uiteindelijk allemaal terug te vinden in verschillende (beleids)regels en voorschriften.

Wij kunnen u ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe regelgeving of in het actualiseren van bestaande regelgeving. Dit doen wij op een wijze waarbij politieke sensitiviteit vooropstaat. Ons team van deskundige juristen heeft hier ruime ervaring in en kan op korte termijn het resultaat neerzetten dat wenselijk is binnen uw (gemeentelijke) organisatie.

Bovenstaande diensten zijn ontwikkeld voor en ingericht op, overheidsorganisaties. Uiteraard bekijken we graag of onze diensten ook voor uw organisatie passend zijn. Op basis van uw wensen kunnen wij een pakket samenstellen.
Sfeerfoto Bureau

Cursussen en workshops 
Samen met u kunnen wij een juridische cursus of workshop op het gebied van het bestuursrecht en/of omgevingsrecht op maat ontwikkelen en verzorgen, zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor. Tijdens de cursus of workshop kunnen meerdere onderwerpen op basisniveau worden behandeld of een specifiek onderwerp meer verdiepend. De keuze is aan u. In samenspraak worden de onderwerpen en de invulling van de cursus of workshop bepaald. Daarna gaan wij voor u aan de slag om een interessante en leerzame bijeenkomst te ontwikkelen, waarbij de deelnemers inhoudelijk zullen worden uitgedaagd.
Catch Legal