mr. L. (Laila) Yahyaoui

Jurist

E-mail: Lyahyaoui@catchlegal.nl

Laila heeft haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam in 2011 met succes afgerond. Na een loopbaan als advocaat is Laila heden als jurist onderdeel van het Catch Legal team.

Laila heeft veel proceservaring op het gebied van zowel het publiekrecht, als op het gebied van het privaatrecht. Nog tijdens haar studie heeft zij voor een gemeente van één van de Waddeneilanden een project geleid, waarbij zij het clandestien grondgebruik heeft aangepakt.

Op dit moment zet Laila als jurist omgevingsrecht en tevens als jurist toezicht & handhaving haar kennis en ervaring in bij een G4-gemeente. Zij vertegenwoordigt het gemeentebestuur in en buiten rechte en richt zich daarbij met name op dossiers die verband houden met juridische procedures omtrent ruimtelijke ordening (Wabo) en huisvesting (Huisvestingswet / Huisvestingsverordening).

Laila is een bekwame en toegewijde jurist. Zij heeft jarenlange ervaring in het adviseren en bijstaan van cliënten en zal in iedere zaak tot het uiterste gaan om uitstekende kwaliteit af te leveren.

Laila is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR).

Opleiding

Gevorderde Stagiaire Opleiding Advocatuur, Nederlandse Orde van Advocaten
Beroepsopleiding Advocatuur, Nederlandse Orde van Advocaten
Master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk met civiel effect, Universiteit van Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam
Bachelor HBO-Rechten, Hogeschool van Amsterdam