mr. L.C.H. (Linde) Geerse

Jurist 

E-mail: Lgeerse@catchlegal.nl

Tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid kwam Linde er al gauw achter dat het bestuursrecht het vakgebied is waarin zij zich verder wilde verdiepen. Na het behalen van de bachelor heeft Linde dan ook de Master Jurist en Overheid (voorheen Staats- en Bestuursrecht) aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. Haar interesse voor het omgevingsrecht heeft ertoe geleid dat Linde zich tijdens haar studie heeft verdiept in de experimenten die thans mogelijk zijn met een bestemmingsplan met verbrede reikwijdte. Daarbij heeft zij zich gericht op de experimenten die zien op het gehele grondgebied van een gemeente. Deze huidige experimenten heeft Linde getoetst aan de mogelijkheden tot experimenteren met het toekomstige omgevingsplan.

Linde is een gedisciplineerde en gedreven jurist. Ze is ambitieus en slim waardoor Linde perfect in staat is de hoofd- van bijzaken te scheiden. Zo krijgen de cliënten snel een compleet beeld van de zaak en is de juridische context helder.
Dit maakt het uitzetten van de juiste strategie een stuk eenvoudiger. Uiteraard zonder de juridische kwaliteit van de
te leveren diensten uit het oog te verliezen.

Linde heeft een vriendelijke persoonlijkheid en past perfect in ons team van juristen. Ze is een teamspeler, maar kan zelfstandig opereren. Ideaal voor ons, maar bovenal ideaal voor onze cliënten.

Opleiding
Master Jurist en Overheid, Vrije Universiteit Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid, Vrije Universiteit Amsterdam

Blogs
n.n.b.