D.R. (Daan) Kuijpers

Werkstudent | dkuijpers@catchlegal.nl
Daan Kuijpers

Over Daan

Daan Kuijpers is in augustus 2022 begonnen bij Catch Legal als werkstudent. Daan is 23 jaar en studeert Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Hij wil voor het einde van het kalenderjaar afstuderen. Daarvoor moet er nog een scriptie geschreven worden ten aanzien van de vraag of er een algemene regeling in de Awb dient te worden opgenomen met betrekking tot de intrekking van besluiten.

Naast zijn werk bij Catch, studie en zijn rol als student-assistent op de Universiteit is Daan een fervent sporter, met voetbal en tennis hoog op zijn lijstje.

Via zijn studievereniging Res Publica kwam Daan op de carrièredag in contact met Catch Legal. Dat was meteen een match. De komende maanden wil hij hoofdzakelijk een flinke dosis praktijkervaring opdoen. Het bestuursrecht ligt Daan het meest omdat het zo dynamisch is. Het bestuursrecht beslaat zoveel meer dan men op het eerste gezicht opvalt. En het zit met grote regelmaat in de actualiteit. Kijk bijvoorbeeld naar de vergunning voor het circuit in Zandvoort.

Vakkundigheid is de kernwaarde van Catch Legal die het beste bij hem aansluit. Daan is uitstekend in staat om te presteren onder druk en altijd efficiënt te werk te gaan.

Nevenactiviteiten

- Student-assistent Staats- en Bestuursrecht Universiteit Leiden (2021 – heden)

Opleiding

- Bachelor Rechtsgeleerdheid Universiteit Leiden (2021)

Daan Kuijpers

Stel Daan direct uw vraag

Catch Legal