mr. D.M. (Darney) Kock

Jurist | dkock@catchlegal.nl

Over Darney

Darney is bij ons begonnen als werkstudent en maakt sinds april 2021 met veel plezier deel uit van het juristenteam. In datzelfde jaar heeft hij aan de Vrije Universiteit Amsterdam de master Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond, met als afstudeerrichting Jurist en Overheid. hij heeft ook mee heeft hij ook meegedaan aan de Research Talent Track, een extracurriculair onderzoeksprogramma.

Voordat Darney bij Catch Legal begon, heeft hij onder andere stage gelopen bij VluchtelingenWerk Nederland. Hier was juridisch onderzoek aan de orde van de dag. Ook heeft hij als vrijwilliger gewerkt bij de Stichting Rechtswinkel Migranten waar hij problemen vertaalde in juridische oplossingen. Daarnaast zat hij in het bestuur van de rechtswinkel.

Darney heeft een passie voor het omgevingsrecht en het bestuursrecht vanwege de maatschappelijke relevantie ervan. Deze passie deelt hij met het gehele team. Hij gaat altijd zorgvuldig te werk en heeft begrip voor de wensen van cliënten en opdrachtgevers. Hij zet zich iedere keer weer ten volle in om samen tot een mooi resultaat te komen.

Nevenactiviteiten

- Vicevoorzitter Stichting Rechtswinkel Migranten (2019 - 2020)

- Rechtswinkelier Stichting Rechtswinkel Migranten (2018 - 2020)

Opleiding

- Master Jurist en Overheid, Vrije Universiteit Amsterdam (2021)

- Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden

Stel Darney direct uw vraag!

Artikelen geschreven door Darney

Catch Legal