L.A.W.M. (Lucy) Molenaar

Office assistant | lmolenaar@catchlegal.nl

Over Lucy

Lucy is sinds november 2023 werkzaam bij ons op de Postjesweg in het team bedrijfsvoering. Lucy is een echte aanpakker en zet haar energie graag in voor alles wat er binnen en buiten ons kantoor moet worden georganiseerd. Zij omschrijft zichzelf als een mensen-mens en dat straalt ze ook uit in alles wat zij doet. Met een achtergrond in de horeca zit de hospitality-mindset er bij Lucy goed in. Bij haar is het altijd prettig binnenkomen.

Haar functie als office assistant sluit naadloos aan op het studie Office Management die zij volgt bij Schoevers in Amsterdam-Zuid. De combinatie van werk en studie kan wel eens een uitdaging zijn, maar gelukkig kan Lucy slecht stilzitten en is er bij Catch genoeg ruimte voor flexibiliteit. Hoe ze bij Catch Legal terecht is gekomen? Via haar opleiding is ze op sollicitatie gekomen bij Catch legal en niet veel later is zij begonnen op ons kantoor.

Het leukste bij Catch vindt Lucy de informele sfeer van de collega's onderling. Omdat het werk allemaal al best serieus is, vindt ze het fijn om tijdens de lunch dat even opzij te kunnen zetten.

Opleiding

- Office Management, Schoevers

Stel Lucy direct uw vraag

Catch Legal