mr. L. (Laura) Verhees

Werkstudent | lverhees@catchlegal.nl

Over Laura

Sinds oktober 2021 is Laura werkzaam bij Catch Legal als werkstudent. Laura is op juridisch vlak zeer breed geïnteresseerd: internationaal recht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht en ga zo maar verder. Er is toch zoveel om uit te kiezen! Daarom nam Laura geen genoegen met het afronden van één master (Staats- en bestuursrecht) en is zij in september 2021 gestart met een tweede master (Public International Law). Met alle kennis die zij bij beide masters opdoet ondersteunt Laura onze juristen.

Voordat Laura bij Catch Legal begon, heeft zij werkervaring opgedaan bij VluchtelingenWerk Nederland en is ze studentmedewerker geweest bij een groot advocatenkantoor in Den Haag. Tijdens deze praktijkervaringen heeft Laura geleerd om doortastend te zijn op ieder vraagstuk dat op haar pad komt en met een kritische blik alle overwegingen mee te nemen. Waardevolle kwaliteiten voor het zijn van een goede adviseur.

Laura is communicatief sterk en een echte teamspeler. Zij vindt het dan ook erg inspirerend en motiverend om samen te werken met de gepassioneerde juristen van Catch Legal. Dit ziet ze als een fijne omgeving om zichzelf als jurist verder in te ontwikkelen

Nevenactiviteiten

- Forumcommissielid bij Staats- en bestuursrechtelijk dispuut Res Publica (2020-2021)

- Vrijwilliger VluchtelingenWerk Nederland (2017-2018)

Opleiding

- Master Public International Law, Universiteit Leiden (heden)

- Master Staats- en bestuursrecht, Universiteit Leiden (2020-2021)

- Uitwisseling aan de Peter A. Allard School of Law at UBC (2019)

- Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden (2016-2019)

Stel Laura direct uw vraag!

Artikelen geschreven door Laura

Catch Legal