mr. L. (Lejla) Brkic

Jurist | lbrkic@catchlegal.nl

Over Lejla

Lejla werkt sinds september 2021 als jurist bij Catch Legal. Zij heeft in datzelfde jaar aan de Universiteit van Amsterdam de master Staats- en Bestuursrecht succesvol afgerond. Tijdens haar master heeft zij zich gespecialiseerd in het omgevingsrecht door onder andere praktijkervaring op te doen in dit rechtsgebied. Zo heeft zij stage gelopen bij twee internationale advocatenkantoren in Amsterdam en bij een G4 gemeente. Bij deze gemeente voerde zij o.a. werkzaamheden uit als lid van een bezwaarschriftencommissie. Na deze positieve praktijkervaringen in het omgevingsrecht was de keuze om aan de slag te gaan als omgevingsrecht jurist, snel gemaakt.

Door onder andere haar vrijwilligerswerk bij de Stichting Rechtswinkel Migranten heeft zij geleerd zorgvuldig met vraagstukken om te gaan. Juridische probleemstukken vereisen inzicht en maatwerk. Lejla neemt daarom altijd de tijd om alle perspectieven en informatie te vergaren om vervolgens doelgericht te werken tot een juridische oplossing.

Lejla is altijd opzoek naar (nieuwe) manieren om het recht te doorgronden. Door haar leergierigheid, doortastendheid en kritische blik is geen casus te complex voor haar. Lejla weet het meest efficiënte pad te bewandelen en resultaat te behalen. Samen met haar collega’s van Catch Legal zet zij zich hier elke dag 100% voor in.

Nevenactiviteiten

- Secretaris Studievereniging voor Publiekrecht (2019-2020)

- Juridisch vrijwilliger Rechtswinkel Migranten (2018-2019)

- Lid Academische commissie Juridische Faculteit der Amsterdamse studenten (2019)

Opleiding

- Master Staats- en Bestuursrecht, Universiteit van Amsterdam

- Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Amsterdam

Stel Lejla direct uw vraag!

Artikelen geschreven door Lejla

Catch Legal