M. (Marit) van den Wittenboer

Office assistant | mvandenwittenboer@catchlegal.nl

Over Marit

Via de Leidse Rechtswinkel, waar Catch Legal een samenwerking mee heeft lopen, viel Marits oog op de mogelijkheid om ons een open sollicitatie te sturen. Met enthousiasme heeft Marit haar sollicitatie geschreven en deze hebben wij met evenveel plezier gelezen.

Marit studeert op dit moment aan Universiteit Leiden en volgt de master Rechtsgeleerdheid in de richting Entrepreneurship en Management. De kennis die zij daar opdoet, neemt zij mee naar de werkvloer en is waardevol voor team Bedrijfsvoering waar zij deel van uitmaakt. In het team ondersteunt zij de manager Bedrijfsvoering met alledaagse taken en werkt zij samen met de office assistant. Ook werkt zij samen met het team van juristen door zo nu en dan juridisch ondersteunende taken voor hen op te pakken. Catch Legal is voor haar de perfecte plek om de juridische praktijk te leren kennen en meer specifiek het bestuurs- en omgevingsrecht.

Marit is behulpzaam, altijd in voor een praatje en doorzettingsvermogen is bij haar groots aanwezig. Dat is niet gek voor iemand die op hoog niveau heeft gezwommen! Je zal Marit nooit zonder glimlach zien zitten. We zijn ontzettend blij met Marit in ons team en zien veel potentie in haar.

Nevenactiviteiten

- Vrijwilliger Leidse Rechtswinkel (2020 – heden)

- Vrijwilliger projecten in Jakera en Santa Teresa, Costa Rica (2018 - 2019)

- Topsporter KNZB (2013 – 2016)

Opleiding

- Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden (heden)

Stel Marit direct uw vraag

Catch Legal