T. (Ton) Van Vulpen

Werkstudent | tvanvulpen@catchlegal.nl

Over Ton

Ton van Vulpen is na zijn stage medio 2022 begonnen aan zijn nieuwe fase bij Catch Legal en draai mee als werkstudent op ons kantoor. Ton studeert aan de Radboud University Nijmegen en is bezig aan zijn Master Staats- en Bestuursrecht. Naast zijn functie als werkstudent is Ton inmiddels begonnen aan zijn scriptie en heeft dus bijna zijn 'mr.'-titel behaald.

Ton zit in ons team van Wet open overheid (Woo) en geheimhouding. Voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid houdt hij zich bezig met de informatievoorziening vanuit het ministerie aan de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening. Daarnaast behandelt hij verschillende Woo-verzoeken van het ministerie.

Waarom zijn voorkeur voor het omgevingsrecht? De politieke aspecten daarvan en verdeling van de schaarse ruimte. Dat gaat over overgrote deel over het algemeen belang en niet dat van een privaat persoon of bedrijf. En Ton is zoon van een aannemer. De liefde voor de gebouwde omgeving heeft Ton met de paplepel ingegoten gekregen.

Van alle kernwaarden van Catch Legal is vakkundigheid de kwaliteit die het meest bij Ton aansluit. Hij werkt grondig en nauwkeurig en doet zijn werk het liefst in één keer goed. Zorgvuldigheid staat bij hem hoog in het vaandel.

Nevenactiviteiten

- Juridisch adviseur bij Stichting Wetswinkel Veenendaal (2021 -heden)

Opleiding

- Staats- en Bestuursrecht, Radboud University Nijmegen

- Bachelor Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen (2021)

Stel Ton direct uw vraag

Catch Legal