Arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers

Arbeidsrecht voor werknemers

Ook de werknemer is bij ons aan het juiste adres voor vragen over het arbeidsrecht. Mocht er een conflict zijn ontstaan tussen werkgever en werknemer, dan zullen wij eerst proberen om er zonder tussenkomst van de rechter uit te komen. Lukt dat niet, dan schromen wij niet alsnog de benodigde procedures te starten. In het arbeidsrecht geldt echter nog steeds het uitgangspunt “voorkomen is beter dan genezen”. Onze opvatting over arbeidsrechtelijke procedures heeft al veel positieve resultaten opgeleverd voor zowel werkgevers als werknemers.

Arbeidsrecht voor werkgevers

Het arbeidsrecht omvat onder meer ontslag, re-integratie, gouden handdruk, arbeidsconflicten, reorganisaties en ontslagvergoedingen. Wij kunnen u bijstaan in verschillende soorten arbeidsrechtelijke conflicten.

Wilt u voorkomen dat er conflicten ontstaan? Wij adviseren u graag ook vooraf: hoe om te gaan met dreigende conflicten. In het kader van de preventie kunnen wij ook zorgen voor goede arbeidsovereenkomsten en bedrijfsreglementen. Het bestaan van sluitende regelingen voorkomt onduidelijkheden en geeft, als het toch tot een conflict mocht komen, handvatten voor beide partijen.