Catch Legal Amsterdam

Catch Legal
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam

Tel: +31 (0)20 – 30 17 180
Fax: +31 (0)20 – 30 17 189
E-mail: secretariaat@catchlegal.nl

Routebeschrijving Catch Legal Amsterdam (Overschiestraat)

Routebeschrijving per auto vanaf A10 (ring Amsterdam)

Neem vanaf de A10 de afslag S107 richting Amsterdam Slotervaart. Ga naar de Henk Sneevlietweg richting Amsterdam Slotervaart. Neem de eerste bocht naar rechts. Ga daarna rechtsaf naar de Overschiestraat. De Atoomclub bevindt zicht aan de linkerkant.

Openbaar vervoer

Neem metro lijn 50 naar station Henk Sneevlietweg. Station Henk Sneevlietweg bevindt zich op loopafstand van De Atoomclub. Metro lijn 50 heeft een directe verbinding met de treinstations Zuid, RAI, Sloterdijk en Duivendrecht.

Catch Legal Amsterdam

Catch Legal Amsterdam is gevestigd in de Swammerdambuurt aan de Swammerdamstraat 42 te Amsterdam. Parkeren kan aldaar voor de deur. Wij voldoen de parkeerbelasting voor u.

Routebeschrijving auto vanaf A2 (Utrecht)

Volg na knooppunt Amstel de A2 richting Amsterdam. Neem de afslag S110 en ga vervolgens rechtsaf de Berlagebrug over. Neem de derde afslag op de rotonde van het Prins Bernhardplein richting de Wibautstraat/S110. Ga na 1,4 km linksaf de Ruyschstraat in en neem daarna de eerste afslag rechts (Swammerdamstraat). U kunt ons vinden aan uw linkerzijde (50 meter).

Routebeschrijving auto vanaf A10 (ring Amsterdam)

Neem op de ring A10 afslag S112 richting Amsterdam Centrum via de Gooiseweg. Neem de eerste afslag op de rotonde van het Prins Bernardplein richting de Wibautstraat/S110. Ga na 1,4 km linksaf de Ruyschstraat in en neem daarna de eerste afslag rechts (Swammerdamstraat). U kunt ons vinden aan uw linkerzijde (50 meter).

Openbaar vervoer

Tram 3 stopt bij ons om de hoek. U kunt hiervoor bij de halte Wibautstraat/Ruyschstraat uitstappen. Indien u met metro 51, 53 en 54 komt vanaf Amsterdam Centraal Station kunt u uitstappen bij de halte Weesperplein. Indien u vanaf het Amstelstation reist, dan kunt u uitstappen bij de halte Wibautstraat.

De Algemene Voorwaarden Catch Legal B.V. kunt u hier vinden. Tevens wijzen wij u op de disclaimer van onze website. De disclaimer kunt u hier vinden.