Contact

Wij helpen u graag

Contactformulier

Waar kunnen wij mee helpen?

De meeste mensen ervaren een drempel bij het inwinnen van juridisch advies. Daarom doen wij er alles aan om toegankelijk en transparant te zijn. Wij gaan samen met u op zoek naar oplossingen en nemen uw persoonlijke situatie altijd serieus. 

Ontdek het zelf. Neem vrijblijvend contact met ons op en u zult zien dat juridische advisering ook anders kan.

Neem contact op

Bel ons

020 - 30 17 180

Ons adres

Postjesweg 342, 1061 AX Amsterdam

E-mailadres

secretariaat@catchlegal.nl

Veelgestelde vragen

Ja, in de meeste gevallen kunt u gewoon bij ons terecht. Meestal zal een jurist van uw verzekeringsmaatschappij de zaak op zich nemen, maar u heeft de vrije keuze om een andere juridisch adviseur in te schakelen. Wij kunnen u hierbij helpen. Zie ook onze rechtsbijstandpagina.

Wij staan open voor een persoonlijk gesprek om uw situatie te bespreken. Dat mag ook bij ons op het kantoor met een kop koffie. U moet dan wel eerst een afspraak maken, neem daarvoor contact met ons op.

U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Ja, nadat uw situatie is bekeken doen wij u vrijblijvend een passend voorstel.

Ja, wij hebben zowel cliënten binnen als buiten Amsterdam. Wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie. 

Als u een klacht heeft over onze dienstverlening kunt u het beste een e-mail sturen naar secretariaat@catchlegal.nl. Beschrijf uw klacht uitvoerig door aan te geven wat er is gebeurd en wanneer, dan kunnen wij uw klacht zo goed mogelijk behandelen.

Nee, wij zijn een eerlijk en transparant juridisch advieskantoor. We hebben wel een paar algemene voorwaarden, die kunt u hier vinden. 

Catch Legal