N.T. (Taciane) Besselink, LLB

Werkstudent | tbesselink@catchlegal.nl

Over Taciane

Taciane is in mei 2021 met veel plezier bij ons begonnen als werkstudent. Momenteel is zij bezig met het afronden van de Master Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als afstudeerrichting Jurist en Overheid.

Voor Catch Legal heeft Taciane onder andere stage gelopen bij een middelgrote gemeente op de afdeling Algemene en Juridische zaken. Hier hield zij zich voornamelijk bezig met bezwaarprocedures binnen het bestuurs-, omgevings- en sociaalzekerheidsrecht. Ook konden haar collega’s bij haar terecht voor interne juridische advisering over verschillende onderwerpen. Tijdens deze stage is haar enthousiasme en nieuwgierigheid voor het omgevingsrecht groter geworden. Catch Legal is voor haar daarom dé perfecte plek om uitgebreide ervaring in dit mooie vakgebied op te doen.

Juridische zaken en projecten ziet Taciane iedere keer weer als een uitdaging en grijpt zij met beide handen aan. Zij weet hoe belangrijk het is om bij een juridisch vraagstuk buiten de kaders te denken om zo de beste oplossing voor het probleem te vinden. Door haar maatschappelijke betrokkenheid en ervaring binnen non-profitorganisaties kan zij ook met allerlei partijen goed overweg. De combinatie van deze twee kwaliteiten van Taciane zorgt ervoor dat zij en haar cliënten en opdrachtgevers op geen enkele wijze verrast worden en zij vakkundig naar het gewenste resultaat kunnen toewerken.

Taciane is ambitieus en vindt haar persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als het ontwikkelen van haar juridische kennis. Zij schroomt daarom niet om feedback te vragen en kritisch te zijn op haar eigen handelen. Want wie is er ooit uitgeleerd?

Opleiding

- Master Jurist en Overheid, Vrije Universiteit Amsterdam (heden)

- Premaster Rechtsgeleerdheid, Open Universiteit

- HBO bachelor Rechten, Hogeschool van Amsterdam

Stel Taciane direct uw vraag!

Artikelen geschreven door Taciane

Catch Legal