Expertise

Bestuurs- en omgevingsrecht 

In het dagelijks leven heeft iedereen te maken met wet- en regelgeving.  Wij staan zowel particulieren, bedrijven als overheden bij binnen het bestuursrecht. Van een Wob-verzoek tot handhaving en van het starten van een onderneming tot het bouwen van een tuinhuis: wij staan voor u klaar. 

Catch Legal voor de overheid
Voor verschillende kleine, middelgrote en grote gemeenten in verschillende provincies treden wij op als juridisch adviseur. Dat doen wij zowel in individuele zaken, als op structurele basis en voor langlopende projecten. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de geldende regelgeving en de relevante jurisprudentie, maar wij weten óók wat het betekent om te adviseren in een politieke omgeving. Op ons kunt u bouwen.

Catch Legal voor bedrijven en particulieren
Het bestuursrecht regelt de relatie tussen overheid en burger. Van het bouwen van een woning tot het krijgen van subsidie, van het kappen van een boom tot het exploiteren van een café: het is allemaal bestuursrecht. Wij zijn juristen die gespecialiseerd zijn in het bestuursrecht en in het bijzonder in het omgevingsrecht. Maak gebruik van onze kennis en ervaar het zelf.

Specialisten aan boord
Onze juristen hebben op hun beurt een of meerdere specialisatie(s) in deelgebieden van het bestuurs- en omgevingsrecht. En dat is maar goed ook, want zo hebben wij voor elke zaak de perfecte expert.
Extra kennis leidt tot creatieve oplossingen en creatieve oplossingen leiden tot een effectieve werkwijze, wat weer resulteert in succes en kostenbesparing. Een win-win situatie voor iedereen.