Onze expertises

Detailhandel

Ondernemers houden niet van bestuursrechtelijke rompslomp, dat weten wij als geen ander. Tijd is kostbaar en problemen kosten tijd. Wij lossen uw problemen op, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Horeca

Ondernemers houden niet van bestuursrechtelijke rompslomp, dat weten wij als geen ander. Want tijd is kostbaar. Wij lossen uw problemen op, wij weten wat u nodig heeft om goed van start te gaan.

Handhaving

Een last onder dwangsom, een last onder bestuursdwang of een bestuurlijke boete op de mat gekregen? Niemand zit te wachten op een handhavingsprocedure. Wij staan daarom voor u klaar.

Bouwen en ontwikkelen

Waarom zijn bedrijven niet toegestaan in mijn woonwijk, maar een nieuwe woontoren wel? En hoe zit het met het geplande kantoorgebouw? De invloed van ruimtelijke ordening is groot en meteen zichtbaar.

Duurzaamheid

De toepassing van duurzaamheidsmaatregelen in gebiedsontwikkeling neemt toe, maar duurzaam ontwikkelen en ondernemen is niet altijd eenvoudig. Daar helpen wij u graag bij.

Natuur en milieu

Ontwikkelingen en bouwprojecten mogen niet leiden tot verslechtering of verstoring van beschermde natuurgebieden. We moeten zuinig zijn op de natuur en de milieueffecten in de gaten houden.

Woo en geheimhouding

Uitgebreide informatie over het doen en laten van overheden is niet altijd beschikbaar. Dit terwijl u transparantie wenst. Wij helpen u de documenten waarnaar u op zoek bent te ontvangen.

Procederen

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid en wilt u daar tegen opkomen? Dan rest soms nog maar één mogelijkheid: procederen. Met onze proceservaring staan wij u graag bij.

Vraag op maat

Wij weten dat geen zaak hetzelfde is. Heeft u een specifieke vraag of een specifiek probleem dat een op maat gemaakte oplossing vereist? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.

Planschade en nadeelcompensatie

Wordt uw huis of bedrijfspand minder waard als het gevolg van een nieuw bestemmingsplan? Wellicht heeft u recht op een vergoeding in de vorm van nadeelcompensatie.
Catch Legal