Onze expertises

Horeca en detailhandel

Ondernemers houden niet van bestuursrechtelijke rompslomp, dat weten wij als geen ander. Tijd is kostbaar. Wij lossen uw problemen op, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Handhaving en procederen

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid en wilt u daartegen opkomen? Of heeft u juridische hulp nodig bij een handhavingsprocedure? Soms is er nog maar één mogelijkheid: procederen. Met onze proceservaring kunnen wij u van dienst zijn.

Nadeelcompensatie

Wordt uw huis of bedrijfspand minder waard als het gevolg van een nieuw omgevingsplan? Wellicht heeft u recht op een vergoeding in de vorm van nadeelcompensatie.

Bouwen en ontwikkelen

“Waarom is een bedrijf niet toegestaan in mijn woonwijk, maar een nieuwe woontoren wel? En hoe zit het met het geplande kantoorgebouw? De invloed van het omgevingsrecht is groot en meteen zichtbaar.” – Lukas

Duurzaamheid en klimaatadaptatie

De toepassing van duurzaamheidsmaatregelen in gebiedsontwikkeling neemt toe, maar duurzaam ontwikkelen en ondernemen is niet altijd eenvoudig. Daar helpen wij u graag bij.

Natuur

Ontwikkelingen en bouwprojecten mogen niet leiden tot verslechtering of verstoring van beschermde natuurgebieden. We moeten zuinig zijn op de natuur en de milieueffecten in de gaten houden.

Woo en geheimhouding

Uitgebreide informatie over het doen en laten van overheden is niet altijd beschikbaar. Dit terwijl u transparantie wenst. Wij helpen u de documenten waarnaar u op zoek bent te ontvangen.

Procederen

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid en wilt u daar tegen opkomen? Dan rest soms nog maar één mogelijkheid: procederen. Met onze proceservaring staan wij u graag bij.

Vraag op maat

Wij weten dat geen zaak hetzelfde is. Heeft u een specifieke vraag of een specifiek probleem dat een op maat gemaakte oplossing vereist? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.
Catch Legal