R. (Rasha) Aboud-Ismail

Office assistant | raboudismail@catchlegal.nl

Over Rasha

Rasha is sinds januari 2021 onze office assistant en onderdeel van het team bedrijfsvoering. Zij zorgt ervoor dat onze juristen op secretarieel gebied niets tekortkomen. Daarnaast zorgt Rasha ervoor dat het kantoor er voor u en voor de juristen tiptop uitziet. Van het klantencontact tot het beheren van de vele agenda’s, Rasha zit op een dag niet veel stil. De taken die Rasha als office assistant uitvoert zijn zeer divers; het komt dus goed uit dat Rasha een echte duizendpoot is.

Wanneer mensen telefonisch of per mail contact opnemen met ons kantoor, dan is de kans heel groot dat Rasha als eerste antwoordt. Met haar dienstverlenende en professionele karakter is zij een zeer goede toevoeging aan het team. Zij beschrijft zichzelf als de vliegende keep van Catch Legal, die de juiste communicatieve ervaring heeft om een fijn eerste aanspreekpunt te zijn, ook voor haar collega’s. Zij wil in de toekomst nog meer verantwoordelijkheden binnen de bedrijfsvoering op zich nemen.

Rasha heeft een achtergrond in Front office & Luchtvaartdienstverlening. Hoe ze dan toch bij Catch Legal terecht kwam? Het team trok haar heel erg aan. Binnen een hecht team met een fijne work flow is het extra prettig om een dienstverlenende functie te hebben.

Opleiding

- MBO 4 – Front office & Luchtvaartdienstverlening

Stel Rasha direct uw vraag

Catch Legal