Ons kantoor

De nieuwe juristen

Mensen ervaren een flinke drempel bij het inwinnen van juridisch advies. Herkent u dat? Bij Catch Legal werken wij er elke dag aan om die drempel voor u weg te nemen. Onze werkwijze is wat ons uniek maakt. Op een verfrissende wijze oude patronen doorbreken in de juridische wereld. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak met aandacht voor uw situatie.

Kunnen wij u helpen?

Toegankelijk met heldere afspraken

Wij spreken heldere taal en werken met duidelijke afspraken. Wij pakken grote projecten met hetzelfde plezier aan als kleinschalige situaties. Dus wie u ook bent – particulier, ondernemer of overheid – Catch Legal geeft altijd advies op maat.
Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beginnen altijd met een kop koffie op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het team van Catch Legal is een jonge en dynamische mix van ambitie en ervaring. Onze juristen hebben ruime ervaring, zowel in de private als de publieke sector. Onze expertise staat tot uw beschikking.

Persoonlijk en transparant

Bij Catch Legal houden wij de lijntjes altijd kort. Dat betekent persoonlijk contact met u als cliënt. Want die aanpak werkt. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen in uw zaak en vanzelfsprekend over de kosten. Transparantie, zonder verrassingen achteraf. Ons werk is pas gedaan, als u tevreden bent.

Ervaar het zelf

U kunt ons inschakelen voor individuele zaken, maar ook voor langlopende projecten. Wij geven juridisch advies en treden op in procedures bij de rechter wanneer dat nodig is.
Wij zijn de nieuwe juristen.

Kunnen wij u helpen?

Catch Legal