Ons kantoor

De nieuwe juristen

Het team van Catch Legal is jong en dynamisch met een energieke balans tussen ambitie en ervaring. Wij denken dat de juridische wereld met zijn tijd mee moet gaan en zetten daar vol op in. Zo schrijven en spreken wij in heldere taal, zetten wij in op duurzaamheid en nemen wij de drempel weg die veel mensen ervaren bij het inwinnen van juridisch advies. Het is tijd om de ouderwetse patronen in de juridische wereld te doorbreken. 

Vanuit ons kantoor in de hoofdstad vormen wij op toegankelijke wijze een team met onze cliënten door persoonlijk contact te hebben met alle aandacht voor uw situatie. Daarnaast zijn wij altijd open en transparant over onze werkwijze omdat wij dat belangrijk vinden. Onze cliënten krijgen doorlopend inzicht en uitleg over de vorderingen in de zaak en de kosten. Alleen op die manier kan men heldere afspraken met elkaar maken, zonder verrassingen achteraf. Best verfrissend toch?

Wij geven juridisch advies en treden op  in procedures bij de rechter. U kunt ons inschakelen voor individuele zaken, maar ook voor langlopende projecten. Wij vinden dat ons werk pas is gedaan wanneer u tevreden bent. Dat klinkt misschien logisch, maar de realiteit is soms anders. Overigens blijven wij geïnteresseerd nadat de werkzaamheden zijn afgerond en als u wilt houden wij de ontwikkelingen in uw buurt in de gaten om u daarvan op de hoogte te houden. Gewoon omdat het kan.

Het team heeft ruime ervaring met het werken voor overheden, bedrijven én particulieren. Wij zetten onze expertise en kennis graag in voor eenieder die er baat bij heeft. Wij pakken grote projecten met hetzelfde plezier aan als kleinschalige situaties die we samen met een kop koffie bespreken. Dus wie u ook bent, Catch Legal kan altijd advies op maat geven. Maar genoeg over ons:

Kunnen wij u helpen?

Catch Legal